//super awesome !
sweet owner

Old entries was deleted :)



Diaries Owner

hai awak ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!



awak hebat!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: ilakiera
Others: โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ


HAPPY BIRTHDAY ILA KIERA ๐Ÿ’“

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ู ุงู„ุฑู‘ุญู’ู…ู† ุงู„ุฑู‘ุญูŠู…

ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู

Alhamdulillah hari ni genap lah usia aku 21 tahun. terima kasih umi abah eka yang selalu ada dengan along bila along susah senang.. terima kasih abah sanggup curi masa mari shah alam dari penang semata-mata nak jumpa along n naikkan semangat along yang jatuh sejak akhir2 ni..terima kasih abah.. datang dari penang berjam2 , jumpa along tak sampai sejam pon then abah terus balik penang..YaAllah along terharu abah..along sungguh hargai pengorbanan abah.. Abah umi, along bukan ada masalah duit tak cukup sini, along ado masalah dengan perasaan peribadi yang orang takkan pernah faham ..abah umi jangan lah susah2 datang sini semata2 nak bagi duit ke along sebab along pon tahu umi abah pon nak guna duit..

Umi, terima kasih sambut birthday along sorang2 kat rumah tu.. siap beli kek favourite along lagi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ siap buat video call tunjuk kat along umi nok suap kek ke along walaupon along duk jauh๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..terima kasih umi.. along terharu sangat.. pagi2 buat along nak nangis melalak doh..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Eka pon terima kasih wish birthday along, tunggu nanti along balik deh.. maaf lah along duk jauh ni, tak boleh nak drive hantar awok g solat jumaat, hantar awok g silat, hantar awok g mrsm..along sayang adik along..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—

Aku tak demand lebih , aku tak demand orang beli hadiah birthday aku, aku tak demand orang celebrate birthday aku besar2 makan di kedai mahal2..aku tak mintak semua tu..sungguh tu aku tak mintak pon.hari ni pon aku masih terperap di kolej di hujung minggu sorang2,.cukuplah orang-orang yang aku sayang ingat aku dan buat aku rasa disayangi.. aku takde kawan macam orang lain yang rapat kemana2, aku ade umi abah eka je..tu pon dah cukup buat aku.. tapi jujur ada jugak aku masih berharap orang tersebut hantar satu text ringkas di hari bahagia aku ni..tapi harapan tu macam takkan pernah dibalas kan? aku tak nafikan y aku ade rasa sayang lagi, tak boleh nak buang even sikit pon.. yaAllah aku rindu dia yaAllah.. aku tak nampak benda yang baik depan mata dan aku sia2kan.. cukuplah ni pengajaran buat aku.. terima kasih kepada orang yang pernah hadir dan pergi dalam hidup aku yang bagi aku belajar untuk kenal erti apa itu berkawan, perasaan sayang, sabar dalam setiap hubungan..

Selamat ulangtahun ke 21 ila kiera๐Ÿ’•


Harapan : Semoga ilakiera tidak hanyut dengan perasaan yang boleh buat aku jatuh ke lubang kehancuran yang dibina oleh aku sendiri.. Harap aku masih dapat bertahan habiskan studies aku degree yang penuh cabaran ni sehingga penghujungnya dan grad on time pakai selempang pink dapat ANC ..Amin! Harap jugak aku dapat kawal diri dari menyakiti hati-hati orang sekeliling aku..Semoga ilakiera tidak overthinking lagi hihihi๐Ÿ˜€๐Ÿ˜  Semoga urusan aku setiap hari dipermudahkan dan aku percaya setiap kesusahan, pasti ada Allah tolong kita..aku percaya sebab tu aku masih berdiri dan kuat macam umi abah dan eka..๐Ÿ’ช
Quote of the day : The mind will not always remember eactly what happened, but the heart always remember the feeling